Огромна драма за Ники Кънчев! Какво го сполетя

Много бели се събраха на главата на известния водещ

Огромна драма за Ники Кънчев! Какво го сполетя | StandartNews.com

Много главоболия се събраха на главата на обичания водещ Ники Кънчев. След професионалните и личните, дойдоха и здравословни.

„Не съм очаквал, само че след поредица от кофти неща в живота ме сполетя и това. Не обръщах внимание. Случайно споделих пред един другар, че постоянно ме боли главата и той настоя да се прегледам. Когато отидох на лекар, се отри, че имам извънредно висока кръвна захар.

Не бях ял нито шоколад, нито друго сладко вечерта, само че кръвната ми захар беше 11,6. Е, след това разбрах, че има и още по-нагоре – може да стигне 18, 20, 30 даже.

Но въпреки всичко 11 си е много високо и си е безапелационен диабет“, сподели Никих Кънчев. След като научил за положението си, той незабавно започнал диета.

Причината за коварната болест е жестокото нещастие, което го сполетя – загуба на няколко неродени деца и едно, което умира в началото на живота си.

Вече 26 години Ники Кънчев дели един покрив със своята спътница и половинка Даниела. Двамата се залюбват през 1997 г. и до ден днешен са заедно, макар и без официален брак. Кънчев харесва жена си, когато и двамата започват работа в Дарик радио.

В началото обаче мислят, че е рано за семейство и деца. Чак след 8 безгрижни години, изпълнени с купони, влюбените вземат решение, че им е време да станат родители. Минават година-две, а Даниела така и не успява да зачене.

Тъкмо мислят да тръгнат по доктори, когато едно лято тя получава позитивен тест за бременност. Щастието на фамилията е неописуемо, само че жалост не за дълго. Когато навлиза в третия месец, Даниела прави спонтанен аборт.

По-късно двамата възобновяват опитите за бебе, но още веднъж се получава същото. Даниела забременява няколко поредни пъти, само че така и не успява да задържи плода.

В крайна сметка специалисти по репродуктивна медицина им помагат Даниела да зачене с близнаци. Ники Кънчев е на седмото небе от радост, когато разбира, че бебетата са от женски пол. Двамата пазят в тайна до последно, а малките Мари София и Криста се появяват на бял свят през 2008 г.

За неволя, сърчицето на една от близначките не устоява и на 28 май 2009 г. тя издъхва. Лекарите вършат всичко по силите си, за да спасят бебето, което дълго време е в кувьоз, само че напразно.

Заради нещастието в личния си живот Ники подхваща редица благотворителни дейности за набиране на средства за закупуване на кувьози за лечебни заведения в страната.  Сега оцелялата Мари-София осмисля дните на известния ефирен водещ, пише Флагман..

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай