Ограничения. Какво обяви капризната Адел

Ще пее само пред ваксинирани и тествани

Ограничения. Какво обяви капризната Адел | StandartNews.com

Почитателите на музиката на лигавата Адел ще могат да се насладят на вокалните ѝ възможности на живо в Лас Вегас, само ако предоставят двойно доказателство: че са с две дози ваксина плюс отрицателен тест за COVID-19.

Британската певица подлуди интернет, когато обяви, че ще има концерти в хотел "Caesars Palace", наречени "Weekends With Adele". Певицата ще изнася представления в петък и събота вечер в театър Колизеум в хотела от 21 януари до 16 април 2022 г.

Тъй като билетите вече са в продажба, феновете, които не са разбрали за условието, могат в движение да се информират на Ticketmaster, където подробно се описват правилата за COVD-19, които трябва да спазват.

"За да влезете на събитието, са необходими сертификат за ваксинация, и отрицателен тест в рамките на 48 часа от събитието. Както и да са минали поне 14 дни от втората доза ваксина", пишат в портала.

76-годишният Род Стюарт обаче също се изявява в "Caesars Palace" и неваксинирани фенове могат да присъстват на шоутата му, като условието е да носят маска и да им бъде проверена температурата преди да влязат.

Адел преди време изрази притесненията си относно коронавируса, като каза, че "това е твърде непредвидимо".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай