Оферта. Венета Райкова си каза цената!

Тя го обяви в студиото на Цитиридис

Оферта. Венета Райкова си каза цената! | StandartNews.com

Венета Райкова не се е отказала от телевизията. Блондинката, която е сред най-знаковите лица в родния ефир, отлично знае цената си и отсича, че няма да работи без пари. Иначе била затрупана с предложения за различни предавания, но заплащането не било по вкуса й.

"Просто в момента няма добро финансово положение. Имам предложения от продуценти, които казват: "Ами влез ми в положението. Сега е криза. Съгласи се за по-малко пари."  Падни си от хонорара, това, за което преди си работила... Аз не смятам, че трябва да го направя, защото в края на месеца, когато дойдат моите сметки, нали аз не казвам на "Топлофикация": "Криза е, влез ми в положението, защото аз съм влязла в на някой друг положението". 

. Да, наистина трудно е на всички нас, но трябва да имаме достойнство и да очакваме труда ни да бъде подобаващо заплатен", сподели Венета Райкова преди дни в "Шоуто на Николаос Цитиридис

Бившата тв водеща на предаванията "Горещо" и "Папараци", която в момента е писателка, подчерта, че не е необходимо на всяка цена да е на екран и да прави компромиси с това, което се иска в момента от нея, писа Уикенд.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай