Петък,

Обрат! Това ли е истината за финала на "Ергенът"

От: Агенция Стандарт -
21944
Обрат! Това ли е истината за финала на "Ергенът"
A
A
A

Два финала са снимани за риалити шоуто „Ергенът”, твърдят хора от медиите. Хитовото предаване е заснето с победител Дениз Хайрула и с победител Виктория Капитонова, като продуцентите са си запазили правото да излъчат края, който преценят, пише „Уикенд”. Именно заради това до последно се носеха слухове, че печели Виктория, а други твърдяха, че е Дениз. Рускинята и туркинята останаха сами на финала, след като психоложката Александра беше единствената жена, която отказа да вземе роза от Виктор Стоянов. 

Мачото бе привлечен най-много именно от психоложката, но тя се възмути от държанието му и, че не я защити след като Капитонова я заля с питието си. Така на Виктор му се наложи да избира между Дениз и Виктория. За да му помогнат да направи най-добрия избор, първият „ерген” на България покани в имението майка си, брат си и най-добрия си приятел. Майката на Виктор имаше възможност да поговори насаме и с двете претендентки за сърцето на сина си. Зрителите станаха свидетели на последните индивидуални романтични срещи на Виктор с Дениз и Виктория, които всъщност му помогнаха да избере дамата на сърцето си, а именно... Виктория Капитонова, която стана голямата победителка в първия сезон на шоуто на Би Ти Ви.

„Обичам те, но само като приятел” – заяви Виктор на Дениз Хайрула. Така стана ясно, че избира за победител рускинята. Стоянов подари само роза на Виктория, въпреки че в епизода той избираше и пръстен, който реши да не й даде, защото явно е преценил, че едва ли ще се стигне до сватба с хитрушата. „Развълнува ме в мига, в който те видях, обичам всички несъвършенства на характера ти”, каза Виктор на избраницата.

„Виктория, стоя тук и без всякакво съмнение твърдя, че ти си момичето, към което изпитах най-силни чувства. Искам да те опозная в реалността!”, допълни той с празен поглед и сякаш декламирайки стихотворение. Зрителите не останаха равнодушни към финалния епизод, като го определиха като най-слабият финал на родно риалити.

„Искам да те опозная в реалността" - заяви й мачото, а рускинята му отвърна „Стигааа...” - това предизвика искрен смях сред зрителите на риалити предаването. Източници твърдят, че е сниман финал и с Дениз Хайрула, където тя е победителка и фитнес инструкторът казва почти същите думи на туркинята. В последния епизод на предаването липсваха обиди, нападки и скандали. Веднага след финалните надписи Виктор гостува в шоуто на Николаос Цитаридис, където призна, че с Виктория не са заедно и много бързо в реалния живот са разбрали, че не са един за друг.

„Виктория си личеше, че въобще не го харесваше и беше там само за реклама. Наистина ли да е толкова сляп или това е решение на продукцията?”, „Най-силни чувства изпитвал към Виктория?! Е, хайде стига, как ли не я нарича - кучка, лисица, хитруша и сега се оказва влюбен. За колко глупави ни смятат? Отегчих се тотално”, „По-тъп финал на българско шоу не е имало никога” - това са само част от коментарите по адрес на „Ергенът”, който ядоса зрителите със скучния си последен епизод.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com