Събота,

Обрат! Предполагаемото гадже на Ергена изплю камъчето

От: Агенция Стандарт -
2813
Обрат! Предполагаемото гадже на Ергена изплю камъчето
A
A
A

Предполагаемата приятелка на Ергена Виктор Стоянов - Мария Тарашманова проговори за слуховете относно техните отношения. В Инстаграм тя сподели недоумението си от факта, че името ѝ се споменава навсякъде в мрежата, без тя да е известна личност, и че бива коментирана, без да е позната на никого.

"В последните седмици името ми се появява в най-различни сайтове без моето знание. Статиите, които ми изпращате, наистина ме разсмиват със сценария, който измислят. Това ме накара да се попитам защо се използва името на непознат човек, за да се запълват страниците на жълтите медии и защо в модерен свят като нашия продължават да се използват стереотипи, да се коментира външният вид и да се налага фалшът", казва Мария

В социалните мрежи тя споделя единствено кадри от пътешествията си, като никога не акцентира върху хубостта си и дори не използва грим, за да подчертае достойнствата на лицето си. Също така е очевидно, че няма никакви корекции по себе си, с което, напълно разбираемо, се гордее: "Смятам, че да си естествен и да бъдеш без грим, е красиво. Това означава, че се чувстваш добре в кожата си. Всеки има право да се чувства добре независимо дали ще е в естествените си форми или с корекции по своето лично тяло".

За момента обаче 25-годишното момиче не потвърждава и не отрича дали има връзка с Виктор.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com