Няма доказателства за изнасилване срещу сина на Найден Милков

Няма доказателства за изнасилване срещу сина на Найден Милков | StandartNews.com

Бургас. Синът на фолк звездата Найден Милков и бивш охранителен бос бе освободен от ареста след като полицията не откри доказателства, че е извършил изнасилване. 29-годишният мъж бе закопчан в събота около обяд, но до повдигане на обвинение така и не се стигна. Млада жена даде жалба в полицията, че предишната нощ синът я Милков я е изнасилил в апартамента си.

"По случая се води досъдебно производство, но няма искане за удължаване на ареста на Димитър Милков, тъй като към момента няма събрани достатъчно неопровержими доказателства, че той е извършил изнасилване", лаконично коментира говорителят на районната прокуратура в Бургас Георги Чинев. В момента тече разследване като се проверяват всички версии, включително и тази за инсценировка.

Веднага след изтичането на 24-часови арест Димитър Милков е бил приведен в ареста в Пазарджик, където срещу него се води друго досъдебно производство за кражба на гориво от бензиностанция. Той е бил обявен за общодържавно издирване заради подадена жалба, че преди известно време е заредил газ от бензиностанция на магистралата и е отпрашил без да плати сметката от 72 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай