Вторник,

Ново 20: Нети стана доктор

От: Агенция Стандарт -
1175
Ново 20: Нети стана доктор
A
A
A

Актрисата и певица Антоанета Добрева, по-позната на широката публика като Нети, официално стана докторант на Националната Музикална Академия "Проф. Панчо Владигеров" в специалността "Оперета и мюзикъл". Това съобщи самата тя с публикация в социалните мрежи.

"Днес бях одобрена за зачисляване за докторантура в специалността "Оперета и мюзикъл" на катедрен съвет в Музикалната консерватория. Благодаря на членовете на вокалния факултет по "Оперно пеене" за положителните оценки на труда ми до тук и за интересните предложения и насоки. Чака ме тригодишна работа!", написа тя в социалните мрежи и публикува снима във висшето учебно заведение.

Засега обаче не е известно точно каква е темата на докторската дисертация на актрисата.

През 2019 г. Нети, се дипломира с отличие от Националната Музикална Академия "Проф. Панчо Владигеров". Певицата завърши магистърска програма в специалност "Оперета и мюзикъл". Именно тя бе посочена и като отличник на випуска, съобщи тогава гордият й съпруг Добрин Векилов-Дони.

Освен това, Добрева има вече и друга диплома зад гърба си. През 2000 г. тя завърши НАТФИЗ в класа на професор Стефан Данаилов, доцент Илия Добрев и Ивайло Христов и то отново с пълно отличие.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички