Нова мода с принц Джордж

Нова мода с принц Джордж  | StandartNews.com

8-месечният принц Джордж замина на първото си официално посещение. Той и родителите му Уилям и Кейт пристигнаха в понеделник сутринта в Уелингтън, столицата на Нова Зеландия. Обиколката им, която ще трае 3 седмици, е копие на тази на родителите на Уилям от 1983 година. Тогава Чарлз и Даяна заведоха неколкомесечния си първороден наследник на първа визита в Нова Зеландия.

Въпреки дългия полет и отложеното кацане заради лошо време, кралските особи изглеждаха свежи и весели, съобщават медиите. Това беше един от малкото моменти, в които светът може да види бъдещия монарх на Великобритания.
Катрин дори е успяла да се преоблече в самолета. На тръгване тя е била засечена в обикновена сива рокля, а е слязла в елегантен яркочервен тоалет на Катрин Уокър с двуредни метални копчета и шапка в същия цвят на Джина Фостър.
Антуражът им се състои от десет помощници, сред които и личните им секретари. Плътно зад тях вървеше новата бавачка на Джордж - испанката Мария Тереза Турион Борайо, която е завършила престижния Норланд колеж. Според двореца Кенсингтън Уилям и Кейт могат да вземат един или два пъти сина си по ангажименти. През останалото време той ще бъде на грижите на бавачката си.

Раниците като на Джорджи - малка пухкава с кенгуру, която баща му носеше на слизане от самолета, се разпродаде само за часове. Чантата се поръчва онлайн от сайта на Австралийската фондация на коалите. Там вече пише, че продуктът е изчерпан. Манията да се копира стила на Джордж започна миналата седмица, когато беше разпространена нова снимка на кралското семейство. На нея Джорджи е със светлосиньо пуловерче, на което е изписано името му с бели букви. Само за последвалите четири дни сайтът My1stYears.com е продал над 1400 такива дрешки за по 25 паунда всяка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай