Нов писък в мъжката мода. Показаха я Долче и Габана

Великите дизайнери никога не плащат на инфлуенсъри

Нов писък в мъжката мода. Показаха я Долче и Габана | StandartNews.com

"Ние сме единствените, които не работят с инфлуенсъри. Никога не сме плащали за подобни услуги", казаха Доменико Долче и Стефано Габана след ревюто си на Седмицата на мъжката мода в Милано. Великите дизайнери представиха колекция, възхваляваща изкуството на шивача, съобщиха АФП и БТА. 

„Важно е да се покаже истинската елегантност на ръчната изработка“, коментираха Долче и Габана в бившето кино "Метропол", където се случи шоуто им в минималистичен стил.

Облеклата им се базират на класиката с допълнение от актуалните сатенени и копринени ризи с панделка около врата.

Панталоните са тесни, а палтата - дълги. Линиите са семпли, а материалите - луксозни. Отклонение от класиката са единствено полупрозрачните и прозрачните ризи с дантела, които подчертават мъжкото тяло.

Каскетът присъства като основен аксесоар. Палитрата напомня за Сицилия, където е роден  Доменико Долче - бяло, черно, сиво, камел /камилско жълто/, не липсва и денимът. 

„Изкуството на шиенето е всичко. Но както има добро вино, така има и лошо вино. За нас е важно да различим качеството. Днес младите хора търсят елегантни дрехи“, допълниха Долче и Габана.

През 2021 година те направиха колекция, специално за ТикТок поколението - улично облекло в крещящи цветове. „Ако искаме новите генерации да бъдат по-добри от нас, трябва да им покажем красиви дрехи, красиви филми“, категорични са дизайнерите. На първия ред сред гостите на ревюто в Милано бяха Джеф Безос и Лорън Санчес, чиито син Нико Гонсалес участваше в дефилето.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай