Нострадамус за 2024: Наводнения, глад и нова война

Както и пророчество за краля на Великобритания

Нострадамус за 2024: Наводнения, глад и нова война | StandartNews.com

Станаха ясни предсказанията на Нострадамус за 2024 година.

В едно четиристишие той пише: „Сухата земя ще стане все по-изсъхнала и ще има големи наводнения“, предупреждавайки на друго място за „много голям глад чрез вълна от чума“.

Ако това е се окаже вярно, тогава може да сме изправени пред катастрофални събития, като цунами, през новата година.

Той също така изглежда е предсказал конфронтация с Китай, като е написал четиристишие, което започва с визия за „битка и морска битка“ и казва, че „Червеният противник ще пребледнее от страх / Ще постави големия океан в ужас“. Някои смятат, че „червеният противник“ се отнася за комунистически Китай, а останалото е препратка към конфронтация в морето, пише ladbible.com, предава glasnews.bg.

Като се има предвид, че Китай е глобална сила, която може да се похвали с най-големия флот в света - 350 кораба и подводници - резултатите от една конфронтация могат да бъдат катастрофални.

И в книга, публикувана в налото на 21 в., коментаторът на Нострадамус, Марио Рединг, интерпретира някои от писанията на Нострадамус, че се отнасят до настоящия крал на Великобритания.

В друго четиристишие той говори за някой, когото нарича „Кралят на островите“, който е имал спорен развод и който е „изгонен със сила“. Интересното е, че той е заменен от „човек, който няма да има белег на цар“. Рединг тълкува пасажа като сочещ, че крал Чарлз III ще е принуден да абдикира от трона поради „постоянни атаки както срещу себе си, така и срещу втората си съпруга“, а принц Хари – човекът, който „няма знак за крал“ – поема короната.

Като се има предвид съобщаваната връзка между Хари и останалата част от кралското семейство, това вероятно няма да се случи, но както и другите прогнози на Нострадамус, само времето ще покаже.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай