Николета: Алисия е зла жена

Николета: Алисия е зла жена | StandartNews.com

Николета Лозанова най-после проговори открито и до край за отношенията си с Алисия. "Тя е зла жена. "Лоша" е слаба дума за нея. Алисия се храни от интриги по мой адрес, като най-актуалните са, че нейни приятелки ме били виждали на яхта в Монте Карло, както и историята й с "Пирогов", където не ми се е налагало да стъпвам, камо ли с нечии охрани", разказа Ни Ло пред сп. "LOVE style".

Водещата на "Папараци" не смята, че води война с бившата на съпруга й Валери Божинов, с когото са разделени. "Няма да й простя всичко, което редовно крои по адрес на мен и семейството ми. Това обаче ще й изиграе лоша шега и градските легенди за нещата, които съм й сторила, ще станат най-сетне реалност. Истината е, че трябва да ми е благодарна, че съдбите ни се преплетоха. Иначе отдавна хората щяха да са забравили коя е Алисия и евентуално щеше веднъж годишно да бъде канена на ретро фолк парти със Сашка Васева", казва още плеймейтката.

Николета отрича да е предявявала финансови претенции към Божинов след раздялата. Признава, че съвсем наскоро с футболиста имали много емоционална нощ, в която си плакали по телефона с часове. Освен това не крие, че е влюбена и се чувства обичана.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай