Никол идва при Бандерас?

Никол идва при Бандерас?  | StandartNews.com

Любимата на Антонио Бандерас - Никол Кемпел, може да дойде в България. Холандката и холивудският ас се разбрали да прекарат един уикенд заедно у нас и са успели да съгласуват сложните си графици. Бандерас щял да използва малкото си свободно време от снимките на "Секюрити" в киноцентър "Бояна".

Ел Мариачи се залюби с красивата блондинка веднага след раздялата си с Мелани Грифит. Никол е консултантка по инвестиции. Според близки на двойката връзката им започнала по модела на краткотрайния флирт, но впоследствие нещата се задълбочили. Папараците често ги засичат по хотели и ресторанти. А тъй като Антонио вече познава сравнително добре София, то със сигурност би могъл да организира чудесно гостуване на любимата си.

В "Секюрити" испанската звезда си партнира и с Бен Кингсли, когото екипът очаква в София в края на месеца. Главни роли имат също Чад Линдбърг, както и нашето момче Башар Рахал. Бюджетът на лентата е 15 000 000 долара. Бандерас вече е за четвърти път у нас, като последния, през 2013 г., се снима във футуристичния "Аутомата".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай