Никол Кидман: „Не“ на Холивуд

Предпочитам живота в Нешвил, казва звездата

Никол Кидман: „Не“ на Холивуд | StandartNews.com

Никол Кидман не крие, че предпочита спокойствието на Нешвил пред суматохата на червените килими в Холивуд. Актрисата от 14 години е омъжена за музиканта Кийт Ърбън, от когото има две деца – Санди Роуз на 11 и Фейт Маргарет на 9. Бившата мисис Том Круз споделя, че се чувства изключително комфортно в щата Тенеси и вече дори не иска да чуе за бясната динамика на мегаполиса.

„Далеч от суетата ми е добре. Харесва ми да участвам в живота на местното общество. Харесва ми да се разхождам с децата в зоопарка. Харесва ми да усещам край себе си обикновената всекидневна любов“, искрена е световната звезда.

Въпреки настроенията си на образцова майка домакиня, Кидман в момента е в разгара на снимките за следващия й проект. През 2020-а актрисата ще се появи в едноименната адаптация на Нетфликс по хитовия мюзикъл на Раян Мърфи „The Prom“. Участват още Мерил Стрийп, Джеймс Кордън, Андрю Ранелс и Кийгън-Майкъл Кий. Пиесата разказва за двама опитни актьора от „Бродуей“, които ще бъдат изиграни от Стрийп и Кордън. След като тяхна постановка не е приета добре, те трябва да се докажат отново в очите на обществото. И решават да се отдадат на благотворителни акции. Така срещат Ема – ученичка, която не може да отиде на бала си със своето гадже - момиче. Кидман и Ранелс също ще се превъплътят в актьори, които искат да помогнат, а Кий ще бъде училищният директор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай