Ники Кънчев още е в шок! Не иска да вярва

Заради неочакваното уволнение от тв ефира

Ники Кънчев още е в шок! Не иска да вярва | StandartNews.com

Както Стандарт вече писа, Ники Кънчев остава без изява в тв ефира. Това стана ясно, след като предаването му „Преследване“ няма да получи втори сезон от Нова телевизия, тъй като не оправда очакванията и събра нищожен рейтинг.

Кънчев на практика получава удар през кръста, тъй като последните 20 години той ги бе посветил в правене на кариера в Нова телевизия. Въпреки това собствениците не се подвоумиха да го изритат.

Така доходите на Ники сериозно ще се стеснят. Той работи и в радиото, но там заплатата му е много по-малка от тази в телевизията.

Ники Кънчев започна романса си в Нова през 2001 г., когато бе избран за водещ на „Стани богат“. Три години по-късно той пое и „Биг Брадър“ с всичките му форми.

62-годишният водещ не пое новия формат на „Стани богат“, за да остане верен на Нова, а сега му забиват звучен шамар. Огорчението му е огромно, твърдят познатите му.

Ники вече е на възраст, в която не може да се разчита, че има голямо бъдеще на телевизионния екран. Може би и затова вече не жъне същите успехи като преди, пише Клюки.бг.

Ники е в тотален шок от развитието на нещага и трудно може да преглътне унижението, коментират негови приятели.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай