Невиждана драма в Ергенът! Тежки думи за сбогом

Какво се случи при раздаването на розите

Невиждана драма в Ергенът! Тежки думи за сбогом | StandartNews.com

Тв шоуто Ергенът, предизвикващо много полемики, преживя много драматична вечер.

"В семейството ми ме наричаха "Дуди" или "пуканка". Това признание направи ергенът Александър Младенов в епизода в четвъртък. Поредица от скандали съпътстваха вечерта на момичетата, а за финал Алек остави не една, а цели две дами без заветната червена роза - Криси и Мария.

Денят започна обещаващо за всички момичета в имението, след като Алек взе решение да покани всяка една от тях на поредната групова среща. А тя се оказа повече от динамична - претендентките за сърцето на най-желания ерген на България трябваше да се впуснат в бърза и яростна надпревара за неговото внимание, без той дори да подозира за това.

В крайна сметка тази, която успя да си открадне най-много съкровени мигове с Младенов, бе моделката Екатерина, с която той сподели целия си ден на романтично уединение. В типичния си наивен стил, дакато бе в компанията на Алек, тя сподели: "Чувствам се като една малка сладка влюбена рибка, която плува около своето другарче".

Тази вечер станахме свидетели и на един буквално невиждан до този момент вечерен коктейл - без грим, прически и бални рокли. Момичетата бяха предизвикани от Алек да се покажат в естествената си светлина на пижамено парти, а гледката бе повече от любопитна както за зрителите на предаването, така и за самия ерген, който също се повяви по пижама.

В края на вечерта се проведе поредната инфарктна "Церемония на розата", в която розите не стигнаха не за една, а за цели две претендентки.

Криси и Мария не чуха името си от Алек и трябваше да се разделят с него и да напуснат имението на любовта завинаги. "Желая ти да откриеш истинската любов и да не се отказваш! Послушай сърцето си!", бяха последните думи на Криси, която не скри подозренията си, че е останала без роза, след като се е опитала да изобличи лъжата от страна на Катя.

"Пожелавам ти да намериш нещо истинско в този фейк, който остава", пък бяха разтърсващите думи на Мария, която си тръгна видимо разочарована от решението на Алек да се раздели с нея. "Сега разбирам какво значи терминът "разбито сърце", каза през сълзи Мария преди да си тръгне, пише България днес..

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пенка
преди 1 седмица

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Откажи