Неочаквано добра комбинация! Фолкаджийка награби рокер

Запознали се на концерт, където той бил охранител

Неочаквано добра комбинация! Фолкаджийка награби рокер | StandartNews.com

Фолк певицата Роксана тъне в блаженство и се хвали на всички с новия си мъж. Те имат отношения заедно от близо година. Става въпрос за охранителя Неч, който е член на рокерската банда „Хелс Ейнджълс“. "Той е мъжът, за когото съм мечтала през годините. Обичаме да казваме, че искаме да срещнем принца на белия кон, но не мисля, че той някога идва. Затова пък Неч е човек, когото много ценя и ме прави истински щастлива", призна в "На кафе" изпълнителката, която гледахме и в Hell's Kitchen.

Рокси сподели с Гала, че любимия й дори не е в нейните среди, почти не е слушал чалга, а се запознали на неин концерт, където той и момчетата му от охранителна фирма били наети да я пазят. "Дойде от нищото, не бях сигурна дали ще имам участие, а когато ми потвърдиха в последния момент концерта, организаторката ми заяви, че щяла да ми наеме охрана. А аз й викам, че няма нужда от това, но тя настоя... била длъжна да извика охрана. Неч има охранителна фирма и бяха дошли негови колеги, а на края на вечерта и той се появи. За мен е някаква съдба, карма, написано си е отпреди", призна фолкаджийката.

Роксана изтъкна за любимия си, че е много възпитан и културен човек, стъпил здраво на земята мъж. Освен това приел малкия й син Сашко като свое собствено дете. Неч също има момче от предишна връзка, а певицата го запознала и с порасналия си син Даниел, пише HotNews.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай