Не е за вярване! Колко харчи Киркоров за обувки

Руската мегазведва от български произход с кралски гардероб

Не е за вярване! Колко харчи Киркоров за обувки | StandartNews.com

Кралски гардероб и по пищност и по брой на дрехите и обувките има руската мегазвезда Филип Киркоров.

Естрадната звезда от български произход надмина дори руската императрица от XVIII век Елисавета Петровна, съобщи lupa.bg. Петровна, която е била модна икона за времето си, е разполагала с 15 000 рокли и няколко хиляди чифта обувки.

Краля на руската естрада има 5500 чифта обувки и близо 900 000 наряда, аксесоари и бижута.

За мащабите на гардеробната на Киркоров разказва личният му моден дизайнер Арсен Айрапетов. „Аз я наричам Нарния – отваряш вратата и там се открива безкрайно пространство“, споделя Арсен, цитиран от teleprogramma.pro.

И това е само една от трите гардеробни на певеца. Едната е с площ от 650 кв. метра, а другите две – по 300 кв. м. Киркоров носи дрехи само на водещи световни моделиери, като често си съперничи в това отношение със звезди като Елтън Джон. На последното раздаване на наградите „Песен на годината“ Филип се появи с ексклузивен костюм на Dolce & Gabbana на стойност 6 млн. рубли или близо 87 000 евро, пише още кореспондентът на lupa.bg в Москва Мила Кудрина.  

Айрапетов разказва, че всяка една вещ на певеца се въвежда в специална база данни и й се присвоява уникален щрих код. Модният дизайнер на певеца признава, че работи без почивни дни, но е щедро възнаграден за труда си. Само за две години работа при Киркоров той си е купил апартамент в Москва.

Запознати твърдят, че месечните разходи на Филип възлизат на колосалната сума от 5 млн. рубли или около 70 000 евро. Само на личния си Пи Ар той плащал заплата от 3500 евро. За творческия колектив, който наброява 20 души, изпълнителят харчел месечно по 1,5 млн. рубли или 21 000 евро.

Останалата част от сумата отивала за обслужващ персонал, дрехи и други битови нужди.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай