Неделя,

Най-странното предсказание на Ванга за 2022

От: стандарт -
15944
Най-странното предсказание на Ванга за 2022
A
A
A

 

Повечето от предсказанията на пророчицата Ванга за 2022 година вече бяха огласени: Нова световна война няма да има, а страшните природни катаклизми, мъчили човечеството през 2021 година, леко ще отстъпят назад. Вулканите ще затихнат, пожарите ще намалеят.

Но редица нейни мрачни предсказания няма как да бъдат пренебрегнати. Огласи ги Сергей Косторной, цитиран от "СтарХит".

Тя прогнозира нова болест, която ще завладее човечеството и ще дойде от Сибир, „който отдавна е заспал във вечно замръзване“. Поради глобалното затопляне вирусът ще се освободи и ще отнеме живота на много хора.

Ванга не смята, че епидемията от коронавирус ще изчезне, но смята, че през 2022 година хората ще се научат да живеят в тези условия и ще могат да изчакат края на нещастието.

Тя твърди, че водата ще пресъхне в няколко района на света, а в Индия се очаква глад заради нечовешка жега.

Русия няма да намери общ език със Запада, отношенията ще претърпят пълен разрив. Ще се подобрят след 2022-ра, предава НТВ.

Единственият съюзник на Русия ще е Китай. Засега в календара на президента Путин е планирана визита именно зя отриването на Олимпиадата в Пекин.

Най-странната прогноза за Ванга е по отношение на парите през 2022 година.

„Хората ще станат богати, но без пари в ръцете“.

Това пророчество вече се тълкува нееднозначно. Едни твърдят, че се очаква бум на криптовалутите, други пък са на мнение, че банковите разплащания изцяло ще заменят кеша.

Това предсказание се появява във виденията й още за предходните години:

„Парите вече изчезват, за да бъдат заменени от цифри“.

Но за 2022 година то е най-конкретно.

Вангя умря на 85 години през 1996 година. Пророчицата има много предсказания, които не се сбъднаха, но и редица, които са факт. Сред тях са смъртта на Сталин, аварията в Чернобил, победата на Борис Елцин и атентатите в Америка на 11 септември 2001 година.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com