Най-красивата лекарка с корона се посвещава на българските жени

Носителката на престижната световна титла „Мисис Трансконтинентал“ д-р Полина Паньова стана главен лекар на голяма фирма за красота и козметика

Най-красивата лекарка с корона се посвещава на българските жени | StandartNews.com

Носителката на престижната световна титла „Мисис Трансконтинентал“ д-р Полина Паньова стана главен лекар на голяма фирма за красота и козметика.

Д-р Паньова е  доктор по дерматология, ендокринология и специалист по контурна пластика дълги години е живяла в Украйна, но е решила да се посвети на здравето и красотатат на българските жени и отскоро отново е в родината си.

„Моята задача като главен лекар е да  обучавам лекари, козметици и пластични хирурзи да изберат най-доброто за своите пациенти и как да работят с продуктите. Предстоят много семинари и курсове, на които ще преподавам на тези специалисти“, споделя д-р Паньова.

Освен това тя ще има приемни часове за консултации или индивидуално обучение.

Д-р Полина Паньова има впечатляваща професионална биография. Завършила е медицина с медал и пълно отличие Виницкия национален медицински университет „Николай Пирогов“ в Украйна. Завършва клинична ординатура, ендокринология и специализира дерматология. Специализирала е пластична хирургия всяко лято, в продължение на пет години, в Никозия Кипър.

Около името на Полина Паньова се заговори и през лятото на 2019г., когато тя грабна титлата „Мисис Трансконтинентал“ в престижия  международен конкурс, който се проведе в Атланта, щата Джорджия. Тя заслужи и наградата за най-интелигентна участничка

Красивата лекарка не се явява на конкурс за красота за първи път. Миналата година тя печели „Мисис България Трансконтинентал“.

Живее дълги години в Украйна. Женена е за украинец и има двама сина. Д-р Паньова се завръща в България с огромното желание да се развива като специалист именно у нас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай