Най-богатата рускиня с пето дете

Наследниците на Татяна Бакалчук нямат джобни

Най-богатата рускиня с пето дете | StandartNews.com

Кой казва, че е невъзможно една жена едновременно да бъде и най-успешния бизнесмен в страната си, и отлична, многодетна майка? Най-богатата рускиня Татяна Бакалчук събра очите на всички. Тя стана майка на пето дете.

ВИЖ ОЩЕ: Олигарсите в Москва ясни. А най-богатата рускиня?

Татяна Бакалчук, собственик на Wildberries, има петото си дете

Руското издание на Forbes съобщи сензационно за появата на петото дете в семейството на Бакалчук. Тя е на 45 години и е основател на онлайн магазина Wildberries. Според Forbes богатството й се оценява на 12,7 милиарда долара.

Татяна БакалчукЖурналистите се натъкнали на информация при съставянето на рейтинга на най-богатите наследници на руските милиардери. Близки до Татяна издали новината, че тя има втори син, но не уточнили кога точно се е родило момченцето, твърдят руските медии.

Въпреки, че Татяна Бакалчук е най-богатата бизнесдама в Русия, децата й не взилат в класацията на топ наследниците. Причината е, че прагът за включване в рейтинга тази година е 3,1 милиарда долара на дете. Всяко от петте деца на Татяна може да се каже, че има по 2,54 милиарда долара.

Татяна Бакалчук много ревностно пази личния си живот. На практика в руските медии няма информация за децата й. Името и годината на раждане на най-голямата дъщеря на бизнес дамата са неизвестни. Знае се, че средната й дъщеря се казва Александра и е родена през 2007 г., а най-малката е Катрин и се ражда  през 2010 г. Татяна и съпругът й Владислав, с когото заедно основават компанията, имат и син, който сега е на около четири години.

Въпреки колосалната си заетост, Бакалчук ​​успява да подреди графика си така, че да има време за децата си. Майка й също й помага при отглеждането на наследниците.

За Татяна и Владислав се знае, че се отнасят строго с децата си, за да ги научат да ценят труда, с който се изкарват парите. Наследниците изобщо не разполагат с джобни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай