Наум Шопов с изповед. Къде намери любовта

Eмоционални срещи с най-важните жени в живота на актьора в "Търси се"

Наум Шопов с изповед. Къде намери любовта | StandartNews.com

Специален гост в токшоуто „Търси се“, тази неделя (20 март) от 12:30, ще бъде актьорът и водещ на „Ергенът“ - Наум Шопов. Водещите ще развълнуват госта със специални емоционални срещи с най-важните жени в живота на Наум.

Първата среща е с неговата любима Теа Минкова, с която скоро ще отпразнуват цяло десетилетие заедно. Дамата ще разкаже за познанството с Наум още от ученическите години. Любовта между тях обаче, се ражда едва след като завършват.

Една случайна среща в подлеза на Софийския университет разпалва искрата между тях. Теа ще говори с голямо вълнение за чувствата им и за изпитанията през които са преминали като двойка. И разбира се, откровено споделя за най-голямото щастие, което им се е случвало - да бъдат родители на малката Амая.

Разговорът с майката на Наум – Мариана, ще върне актьора в детските и тийнейджърските години. Тя ще сподели колко затворено дете е бил той и колко трудно му било да споделял емоциите си дори и с най-близките си. През сълзи на очи майката на актьора ще разкаже за загубата на баба му, която си е отишла от този свят преди 2 месеца. Това няма как да не просълзи и самия Наум, който ще сподели за специалната връзка с баба си и как още не е преодолял липсата й.

Зрителите ще видят и дъщерята на Наум и Теа - малката Амая, за която актьорът ще признае, че е най-великото щастие в живота му.

Вълнуващи ще бъдат и срещите с актрисата Луиза Григорова, сестрата на Теа - Ая, която Наум нарича „моя сестра“, както и кръвната сестра на актьора, с която той се запознава чак, когато е бил на 12 години, защото по това време тя е живеела в чужбина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай