Нарушение в "Игри на волята", кой ще бъде наказан

Разкритието за нарушението направи Ралица Паскалева

Нарушение в "Игри на волята", кой ще бъде наказан | StandartNews.com

Старейшините нарушиха правилата на “Игри на волята”, консумирайки част от продуктите в градината в Стопанството. За наказание те ще трябва да прекарат остатъка от седмицата на Дивата река. Тя беше изтрита от картата на екстремното риалити благодарение на Момчил Василев, който даде правилен залог по време на кастинг сблъсъка миналата събота. Заради пристъпването на правилата обаче, отсега нататък сините ще бъдат изпращани на Дивата река при загуба на териториалната битка.

Разкритието за нарушението на Старейшините направи водещата Ралица Паскалева по време на номинационния съвет. Сините се оказаха там, след като загубиха съревнованието срещу Гладиаторите. Ключова роля в битката с Колелото на смъртта имаха бившите най-близки хора в екстремното риалити - Благомир Мастагарков и Мартин Николов - Елвиса. Вече отявлени врагове, те трябваше да влязат в няколко двубоя и завършиха с равни точки. Рълев, Виолета и Крум от Гладиаторите се оказаха по-добри от конкурентите си и извоюваха победата.

На съвета Старейшините трябваше да номинират и един от своите. С гласовете на коалицията около Елвиса, на елиминационен двубой в петък ще се изправи олимпиецът Краси Дунев, който получи най-много гласове. Утре ще стане ясен и неговият противник. Дали това ще е един от Старейшините, или срещу него ще се изправи войн от Гладиаторите?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай