Намериха мъртва бивша принцеса, подозират наркотици

Крисия беше съпруга на Абделазиз бин Халифа Ал Тани - чичо на емира на Катар

Намериха мъртва бивша принцеса, подозират наркотици | StandartNews.com

45-годишната американка от полски произход и бивша принцеса на Катар Касия Галанио е открита мъртва в Марбея, Испания, предаде dir.bg.

Крисия стана принцеса когато през 2004 г. се омъжи за Абделазиз бин Халифа Ал Тани - мултимилиардер и чичо на емира на Катар.

Живее луксозен живот, изпълнен с шампанско и холивудски звезди, пише в. "Билд".

Но след три години първо идва разводът, а след това и ожесточената война за трите й дъщери.

В неделя тялото й е намерено в Марбея, Испания. Полицаите откриват бившата принцеса в леглото й. Твърди се, че по тялото й няма следи от насилие. Въз основа на първите признаци служителите предполагат, че става дума за свръхдоза наркотици.

Но близък приятел на Галанио твърди, че тя никога не е посягала към наркотиците. Сега предстои аутопсия, която ще внесе яснота. Яснота, която не е съществувала, поне в съда, през последните 15 години. Там Ал Тани многократно я обвинява, че е психично болна алкохоличка. Бившата принцеса отрича това, но обвинява мултимилиардера, че пренебрегва дъщерите им близначки (на 17 г.) и че не е платил нито цент за издръжка в продължение на една година.

Но преди три седмици бившата принцеса отправи най-голямото обвинение в съда: твърди се, че Ал Тани е упражнил сексуално насилие над по-голямата си дъщеря, която живее с него. Той отрича това.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай