На крачка от финала! Легендарен участник се сбогува с "Фермата"

Неочаквана развръзка

На крачка от финала! Легендарен участник се сбогува с "Фермата" | StandartNews.com

На крачка от финала легендарен участник се сбогува с „Фермата”. Ако трябва да съм честен, има един вот, който не очаквах и той ме нарани най-много – вотът на Жоро, призна Петър, след като с 4:1 гласа напусна култовото риалити. Срещу него гласуваха двете жени в отбор "Елбетица", на които Петър сърцато помагаше.

След уникална битка на арената във Фермата Кенан и Сергей победиха Петър и Андрей с резултат 8 на 7.

Всички от „Елбетица“ гласуваха против Петър, единствено Емилия го подкрепи, като гласува за напускането на сервитьора Андрей. При раздялата на Петър с всички участници Коко му каза „Прекомерната амбиция малко ти изигра лоша шега“.

„Прав ли е?“ – попитаха водещите Иван и Андрей на раздяла с актьора от Велинград.

„Не съм сигурен, че е амбиция. Това беше мечта, идея, цел – отборът да стигне до финал“ – отвърна Петър, предаде ladyzone.bg.

„Ако трябва да съм честен, има един вот, който не очаквах и той ме нарани най-много – вотът на Жоро. В самото начало аз го приех много лично, почувствах го много близък. Чувствам се предаден, но все пак стигнах до 11-та седмица. Чист съм пред съвестта си“ – добави 42-годишният актьор.

„Благодаря ви за това изживяване! Тук е магично, времето минава с други параметри, един ден е равен на седмица, а една седмица – на месец. "Фермата" си заслужава. Трябва да преследваме мечтите си докрай, да не се отказваме“ – обобщи на финала Петър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай