На косъм! Какво сполетя Къци в Hell’s Kitchen

Това се случи по време на битката между сините и звездния отбор

На косъм! Какво сполетя Къци в Hell’s Kitchen | StandartNews.com

Къци Вапцаров се размина с неприятен инцидент в Hell’s Kitchen България. Това се случи по време на битката между сините и звездния отбор в днешния епизод. Двата тима имаха нелека задача - да нахранят участниците от най-зрелищното екстремно телевизионно шоу “Игри на волята”, които бяха гости в ресторанта. Битката между двата отбора започна със забавна игра за време, която изискваше  специфични умения. Изпитание с пренасяне на яйца през железен лабиринт провери тяхната координация. Следващата задача - да извадят без помощта на ръцете топче, потопено в чаша с брашно, предизвика бурен смях и серия комични ситуации в кухнята. Като за финал Къци от звездния отбор и Виктор от сините трябваше да хванат с уста локум, завързан на конец. Къци за малко да остане без нос, но в крайна сметка отборът на сините спечели предимство в кухнята.

Готвенето за участниците от “Игри на волята” се увенча с успех за отбора на известните, който блесна с десерти. Сините не успяха да се спасят от номинации и шеф Ангелов поиска да посочат двама, които да облекат оранжевите престилки. Отборът посочи Клавдия и Васил.

В битката за спасяване от номинация Павлин и Венелин от отбора на младите и Клавдия и Васил от отбора на старите трябваше да приготвят пилешко филе на грил, брюкселско зеле и картофено пюре. Как се приготвя ястието демонстрира шеф Светла Илиева. Клавдия и Павлин се спасиха от номинация, като приготвиха по-добри ястия от съотборниците си. Напрежението между Васил и Асен и желанието и на двамата да се изправят в директен двубой провокира шеф Ангелов да предложи на готвача от Берковица да замени номинирания Венелин и да се изправи срещу съотборника си. Асен прие предизвикателството и пое ръководството на синята кухня, а Васил застана начело на червената. Вечерната резервация беше белязана от поредица от грешки в полето на червените. Сините също имаха залитания, но успяха да издадат всичките си поръчки и да получат признание от шеф Ангелов. Капитанът на червените Васил трябваше да посочи двамата виновници за провала на вечерта. Той номинира Вероника и Богомил. Шеф Ангелов даде втори шанс на дамата заради нейния хъс и желанието й да се учи. Спасен беше и Васил, което изпрати Богомил вкъщи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай