Мъжът на Цеци Красимирова гледа канабис в Македония

Той е един от най-богатите хора в САЩ, които се занимават с производство на канабис за медицински цели

Мъжът на Цеци Красимирова гледа канабис в Македония | StandartNews.com

Съпругът на манекенката Цеци Красимирова - американският бизнесмен от руски произход Майкъл Струмейтис, известен още като Кралят на марихуаната и Биг Майк, проявява интерес да сее марихуана в Северна Македония, пише скопският "Независен весник".

Медията отбелязва, че става дума за един от най-богатите хора в САЩ, които се занимават с производство на канабис за медицински цели.

Струмейтис в момента е на посещение в Скопие, като в своя профил в Инстраграм той сподели снимки от срещите си с представители на централната власт и градските власти, предава БТА.

Бизнесменът е осъществил срещи с премиера Зоран Заев, с кмета на община център Саша Богданович и с министъра на здравеопазването Венко Филипче.

"Македония има голям потенциал, развълнуван съм да обявя, че ще превърна страната в европейска суперсила на канабиса", написал Струмейтис в своя профил в Инстаграм след срещата си със Заев, пише в. "Независен весник."

Цеци Красимирова и милионера се ожениха в средата на май с пищна церемония в старинен замък в каталунския курорт Сиджис.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай