Млада жена скочи от 7 етаж, пенсионер се самоуби с ток

Млада жена скочи от 7 етаж, пенсионер се самоуби с ток | StandartNews.com

4 трупа, повечето от които на самоубийци, потресоха Бургас. Инцидентите са станали в рамките само на последното денонощие. В събота вечерта 22-годишна жена сложи край на живота си след като скочи от 7-ия етаж. Трагедията се разиграла пред очите на ужасената й майка. Двете жени се скарали и скандалът довел до трагедията. 22-годишната Петя Македонова изкрещяла, че ще се самоубие и секунда по-късно вече летяла през прозореца. Жената е починала на място.

69-годишен мъж от село Българи пък се самоуби по същото време в дома си с електрически ток. Старецът се омотал с оголени жици и включил кабела в контакта. Близките му го открили мъртъв в неделя.

Друг пенсионер пък бе открит удавен в язовир край Айтос. Човекът не е бил добре психически и напоследък често се заканвал, че ще се самоубие. Според разследващи по трупа му няма видими следи от насилие. Друг удавник изклува в неделния ден край Поморие. Тялото е било забелязано от рибари. Самоличността му все още не е установена. Криминалисти подозират, че и в този случай става въпрос за самоубийство, тъй като удавникът е бил с дрехи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай