Понеделник,

Миро: Не се мисля за секси

От: Агенция Стандарт -
624
Миро: Не се мисля за секси
A
A
A

След повече от три месеца, изпълнени с потайности и загадки, ожесточени спорове и големи изненади, вече е ясен победителят в третия сезон на „Маскираният певец“. Младата певица Крисия, умело превъплътила се в закачливия Гъбарко и Миро, скрит под атрактивния костюм на Носорогът заеха почетните второ и трето място в най-мистериозното шоу. В студиото на „Здравей, България“, финалистите споделят емоциите си от участието си и разказват за научените уроци от предизвикателство, да застанеш зад маската.

„За първи път се предизвиквам до такава степен, че да бягам от себе си и да се крия. Също така да експериментирам с музика и да правя нещо различно. Много се забавлявах“, споделя Крисия.

„Исках да спечели Гъбарко. С него бяхме каравана до каравана, аз бях № 3, а той беше под №2 и интересното е, че и така финиширахме. Действително всеки от нас си имаше собствена къщичка-караванка и всичко се случваше в нея. Най-хубавото от цялото предаване беше, че започваш на чисто. Излизаш пред публика, но без история. В началото не знаех дали това е плюс или минус. Задавах си въпроса: „Миро пречи ли ми на артиста, който съм или ми помага?“ Не знам още какъв е отговора, но явно харесаха Носорога и казаха, че е секси. Това е едно от нещата, които никога не съм мислил за себе си, че съм секси. Но явно има скрита част от мен, която излезе наяве, когато падна маската“, разказва за предизвикателството да се впусне в приключението и да изпее неща, които не е изпълнявал до момента Миро.

„Аз съм израснал на сцената. На нея съм повече от 20 години и това е нещо, което предстои на Крисия. Това е алтер его и е много хубаво, защото научаваш нови неща за себе си. Аз самият научих много неща зад маската. Мълчанието е сила! Ние не можехме да говорим с никого и беше много интересно преживяване. Открих себе си“, допълва Миро.

„Не съм мислил толкова много за избора ми на финална песен, просто исках да я изпея по различен начин. Това, което си мислех е, че искам да изпея българска песен, която да е динамична и по презумпция се сетих за моята. А когато говорим за Гъбарко, не успях да го разпозная до последния момент.“

„Радвам се, че успях да докосна децата, въпреки че съм с маска и не знаят, че съм аз. Дори и зад костюма детското в мен привлече децата и публиката, и това ме направи много щастлива. Предизвикателство за мен беше турската песен, когато изпях „Kiss, Kiss“ на Таркан. Казах си защо да не пробвам? Костюмът ми беше много топъл и тежък. Бях солно ограничена в движенията и в първите лайфове ми беше много трудно, но с времето свикнах“, разкрива емоциите си Крисия.

„Огромен труд стои зад цялото предаване. Това са първо хората, които се опитват да скрият всичко, което се случва. За да отидете до тоалетна, това се превръща в сериозно предизвикателство, тъй като го правите с охрана. Не говориш с никого и носиш суитчър, на който пише „Не говори с никого“, непрекъснато си с маска, нямаш право да използваш гласа си, нямат право да ти говорят. Хората, които знаят кои сме са много малко“, разказва Миро. „Има една дъска, на която с маркер пишеш, например искам вода или тоалетна“, допълва младата певица.

„Гледала съм предишните сезони и веднага се съгласих да участвам. Исках да пробвам нещо различно, без да гоня някаква цел, а с желанието да се забавлявам. Питаха ме непрекъснато дали съм аз, увъртала съм всякакви неща, но на последните полуфинали и финали, започнаха да разпознават улики и вече се бяхме издали“, коментира изпълнителката, скрита зад маската на Гъбарко.

„И за двама ни беше огромна изненада кой се крие зад маската на Госпожицата. Това беше свързано с факта, че имахме обща песен, която ние трябваше да научим. Всеки от нас я изпя по отделно, но аз чух гласовете. Тогава заподозрях, че зад маската на Гъбарко може би е Крисия, но Виктория не я разпознах. Не си задавах въпроси, но едно от най-хубавите неща на това предаване е, че събра един цял народ – родители и деца през телевизора и ги предизвика към критично мислене, което липсва в обществото ни“, признава певецът.

„Мен лично ме отпусна факта, че мога да изпея нещо, което не бих го изпяла ако не бях без маска. Влязох в образа на Гъбарко. Може би тайната и мистерията дава повече свобода“, разкрива Крисия.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com