Меган празнува докато Хари е в съда, какво става

Принцът все още е в Обединеното кралство

Меган празнува докато Хари е в съда, какво става | StandartNews.com

Херцогинята на Съсекс има причина да празнува, след като беше удостоена с наградата Gracie за своя подкаст Archetypes, чийто първи епизод излезе през август миналата година.

Наградите Gracie се връчват от фондация "Алианс на жените в медиите" в чест на различни предавания, създадени от жени за жени. Меган Маркъл беше обявена за най-добър домакин на подкаст за нейния Archetypes, който имаше за цел да „дисектира, изследва и премахне етикетите, които се опитват да дърпат жените назад“ в продължение на 12 епизода.

След новините за спечелване на наградата, Меган заявява: „Благодаря на „Алианс на жените в медиите“ за тази чест. Това е споделен успех за мен и екипа зад Archetypes – повечето от които са жени – и вдъхновяващите гости, които се присъединиха към мен всяка седмица.

"Темата на тазгодишните награди Gracie беше разказването на истории и имаше за цел да „отпразнува разказите, които не само информират, вдъхновяват и завладяват публиката, но и обогатяват нашето колективно разбиране за света“.

Наградата на Меган идва, докато принц Хари остава в Обединеното кралство, където е в разгара на съдебна битка срещу издателите на Daily Mail, пише ladyzone.bg. 

Херцогът на Съсекс е един от редица високопоставени личности, които предявяват искове срещу медията по обвинения, че е извършвала незаконно събиране на информация.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай