Меган пак се прави на жертва

Този път Кейт й е виновна

Меган пак се прави на жертва | StandartNews.com

Меган Маркъл се е оплакала на приятелите си от липсата на подкрепа от страна на кралското семейство, пише „DailyMail“. Херцогинята на Съсекс твърди, че ако Кейт Мидълтън беше в нейното положение и британските таблоиди нападаха нея, дворът щял да се възпротиви срещу тях, вместо да си мълчи, както прави в момента.

„Меган е убедена, че ако Кейт беше на нейното място, кралското семейство не само щеше да се намеси, но и щяха да бъдат взети крути мерки срещу британската преса“, сподели анонимен източник.

Твърди се, че Хари многократно се е обръщал към баща си принц Чарлз и баба си Елизабет II за помощ, но те не пожелали да променят протокола, независимо че семейството им очевидно страдало заради атаката на медиите.

„Меган каза, че никой не е пожелал да обърне внимание на притесненията на Хари. Но принцът прекалено дълго се е занимавал с този проблем и няма да позволи това да разруши живота и брака му. Маркъл се оплака, че по време на престоя си на Острова медиите я нападали за всяко нейно действие. Това именно довело до драстичното решение на съпруга й да се преместят. Хари предупредил кралицата, че ако нещата не се променят, няма да има избор, освен да се оттегли от двора. Той очевидно не можел да разчита на фамилията, за това взел нещата в свои ръце“, допълва източникът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай