Сряда,

Майк Тайсън: Биех проститутки и се друсах

От: Редактор -
219
Майк Тайсън: Биех проститутки и се друсах
A
A
A

Боксовата легенда Майк Тайсън е преживял най-ниската си точка като личност през 2009 годината. Тогава той е бил депресиран, параноичен, затънал в наркотици и заобиколен постоянно от проститутки.

"Легнал бях в леглото в хотелска стая. Опитвах се никога да не оставам сам, дори ако с мен е проститутка или куче. Беше наистина тъмно. С мен имаше седем проститутки, имах капки морфин, хапче за сексуална потентност, кокаин, марихуана и "Хенеси". И бях в най-ниската си точка, защото ме осени параноя и мислех, че тези жени се опитват да ме ограбят", разказа Тайсън пред "Las Vegas Weekly".

"Започнах да ги бия. Бях на тъмно място. Все пак имах някаква цел, защото не исках да им давам повече душата си. Това бе дяволът, той спечели. Изгоних ги всичките. Така че, това бе най-ниската ми точка. Просто съм много благодарен, че съм тук, сърцето ми трябваше да се е пръснало", споделя легендарният спортист.

Публикувайки материала, английският таблоид "The Sun" допълва, че бившият треньор на боксьора - Джеф Фенек, е разкрил, че Тайсън го е заключил в клетка с един от домашните си любимци - тигри, твърди Sportlive.bg.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com