Сряда,

Марта: Всеки ден се боря с дяволчетата си

От: Агенция Стандарт -
Марта: Всеки ден се боря с дяволчетата си
A
A
A

„Много се вълнувам и страшно харесвам музикалните формати, особено това шоу. То е наистина много мистериозно и ние не знаем кой се крие зад маските. Всеки път с трепет очакваме кой ще се покаже отдолу. Всеки край носи тъга и ми е мъчно, че скоро ще приключи, но трябва да очакваме нещо различно и ново. Хубавото е, че в последната събота ще разбера кой се крие зад всички маски“, вълнува се от „Маскираният певец“, в което е детектив Марта Вачкова. „По същият начин бях много тъжна, когато свърши сериалът „Откраднат живот“, но ето сега участвам в нещо различно и също така силно вълнуващо. Радост е за мен всеки път да присъствам на шоуто.“

„Трябва да си добър. Казват хората: „не прави това, което не искаш на теб да ти го направят“. Ако всички сме добри, и ние ще получаваме добрина. Трябва да сме честни и почтени хора. Това е нещо, което напоследък доста липсва“, споделя мнението си актрисата.

„Може да се родиш добър и да си възпитан от добри хора. Често казват "животът ме направи вълк" или "животът ме направи такъв, какъвто съм в момента". Не е така - добротата може и трябва да е всекидневно усилие. Всеки ден трябва да правиш поне една добрина. Иска ми се да имам силата, с която да преминавам с безразличие през лошото в живота, но понякога не издържам. В Библията пише: когато те ударят, подай другата буза, но това ми е много трудно. Старая се и всеки ден се боря с дяволчетата си“, признава слабостите си Марта.

„Интересувам се силно от науката нумерология. Изчислявала съм какво ми носи като вибрации моето име Мартина Григорова Вачкова. На всяка буква съответства число, което се събира с останалите и на финала се получава едно различно число, което отговаря на пътя в живота ни. По нумерологията избрах и името на дъщеря ми и вярвам, че човек може много да направи за детето си, подреждайки името му“, разкрива интереса си към нумерологията актрисата.

Тагове:

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички