Мароко и Хаваите вдъхновиха вип парти

Мароко и Хаваите вдъхновиха вип парти | StandartNews.com

Бляскаво международно парти в Равда премина под знака на екзотични трендове. Магдален Димитров и съпругата му Галя посрещнаха в хавайски шик гости от България и цял свят за рождения ден на модния законодател. Пред новото морско имение от лимузините слязоха министри, бизнесмени, знаменитости от голямото шоу... Интериорите, екстериорите и акцентите в тях бяха аранжирани в тон с пролетно-лятната колекция на Димитров за 2017-а: мароканската тема, цветовете на пустинята, хамелеоновите отблясъци, пъстрите шарки и принтове... Сиво-розовото, охрата и пастелно синьото разнообразяваха вечерта. Димитров обяви, че новото старо лице на колекцията ще бъде Мариян Кюрпанов, който пристига за снимките от Ню Йорк. Клипове с марковото ревю за "София фешън уик"

пък се въртяха върху екран край басейна. Красавиците от балет "Фламинго" въведоха гостите с хавайски танци.
Някои от детайлите в тематичните визии можеха да се "прочетат" в облеклата на светските дами и господа. Водещият Евгени Минчев отново спечели аплаузи не само с остроумието си, но и с мароканския си етно костюм. Лордът, който, както винаги, владееше микрофона, не пропусна да припомни, че Магдален е роден на една и съща дата с гения на елегантността Ив Сен Лоран. Димитров и жена му откриха танците на "Ах, морето", а след това той продължи със снаха си - също рожденичка. Тони Димитрова изпълни суперхита си в тоалет с фолклорен привкус в по-спокойното, но вечно жълто. Страхотната Анелия също беше заложила на пастелното излъчване. Френският бизнесмен и плейбой от испански произход Гаел Санчес се впусна в меренге, заобиколен от впечатляващи модели.

Сред бизнесдамите бяха Силвия Шонлебе, Велина Евтимова ("Рефан"), адвокат Биляна Тончева, Славка Каравелова, Мирела Ненчова... Мощна заря разтърси крайбрежието и даде знак тортата да бъде разрязана.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай