Мария Бакалова се гушка с адвокат. Приятели или нещо повече?

Двамата бяха заедно на последния мач на „Супербоул“ през уикенда

Мария Бакалова се гушка с адвокат. Приятели или нещо повече? | StandartNews.com

В прегръдките на Инстаграм модела и адвокат Пейтън Гъли – така позира първата българска актриса с номинация за „Оскар“ Мария Бакалова по време на последния мач на „Супербоул“ през уикенда. Екранната Тутар вика за отбора на Лос Анджелис „Рамс“, който и триумфира на финала с вълнуващ обрат срещу „Синсинати Бенгалс“.

 На стадиона Бакалова бе с Гъли, както и със стилистката си Джесика Пастер, с която стана близка още от първите си изяви в Холивуд. Въпреки че рядко споделя снимки и видеа от личния си живот в социалните мрежи, актрисата този път наруши традицията си. Във видео преди мача тя показа как се държи с Гъли за ръка. От кадрите, публикувани от стадиона пък се вижда, че двамата са прегърнати, а по-късно и той я целува по главата.

33-годишният адвокат също не разкрива много от личния си живот онлайн. За него се знае, че е завършил право в Станфордския университет, издател е на детски книжки, работи също така и с артисти от развлекателната индустрия. В продължение на две години е служил в правния отдел на звездния риалити клан Кардашиян-Дженър.

От трибуните на стадиона „Софай“ за своите любимци викаше и друга актриса с българска жилка – Нина Добрев. Звездата от „Дневниците на вампира“ се отдаде на спортните страсти в компанията на една от най-добрите си приятелки в шоубизнеса – танцьорката Джулиан Хъф, с която от скоро произвеждат и свой бранд вино, пише "Монитор".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай