Мария Бакалова изненада всички. Какво търси на плажа?

Филмът с Мария - Bodies, Bodies, Bodies - ще участва в престижния фестивал Сънданс

Мария Бакалова изненада всички. Какво търси на плажа? | StandartNews.com

Холивудската ни звезда Мария Бакалова се завърна в България. Това, че е отново на родна територия показа самата актриса, като се разходи из плажовете на Созопол. Облечена в тениска на AC/DC, за която получи комплименти от последователите си, звездата от „Борат 2“ позира на брега на Черно море, пише "Монитор".

В социалните мрежи Бакалова не пропусна да отбележи, че преди да стъпи върху пясъка се е разходила из Стария град в Созопол. В коментарите й пък фенове от различни краища на света отбелязват, че по всичко личи, че времето наподобява лятно такова вместо зимно.

Междувременно стана ясно, че филмът с участието на Мария Бакалова - Bodies, Bodies, Bodies ("Тела, тела, тела"), е получил възможност да участва в престижния фестивал Сънданс. Форумът, който ще стартира само след няколко дни – на 20 януари, е поканил компанията A24 да представи филма си с българката. Въпреки това студиото е отказало заради виртуалния начин на провеждане на фестивала, съобщава изданието IndieWire.

С участие в Bodies, Bodies, Bodies се разписват още Амандла Стенбърг и комикът Пийт Дейвидсън, който през последните седмици се прочу и като младото гадже на Ким Кардашиян.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай