Маникюр за къси нокти. Няколко предложения

Отличник в създаването на дълготраен маникюр е акрилният гел лак

Маникюр за къси нокти. Няколко предложения | StandartNews.com

Работа, дом, семейство, деца, приятели, спорт, обучения за придобиване на нови умения и квалификации – ежедневието на всяка съвременна дама е пълно с какви ли не дейности.

Те трябва да се съвместяват, така че да остава време за всичко. Липсата на време замени роклите с удобни дънки и тениски, токчетата с маратонки, а ежедневното лакиране с класически лак с нанасяне на дълготраен и издръжлив гел лак. Жената най-добре умее да се приспособява към промените и в движение се учи какво да използва, за да улесни живота си и спре да губи време за банални неща.

Състоянието на ноктите е показател за спретнат и поддържан вид. Те трябва да са оформени и лакирани прилежно, да добавят грация и финес в жестовете и излъчването на съвременните жени. В днешно време звучи нелепо на всеки два-три дена жената да лакира своите нокти. Световните марки се надпреварват в производството на все по-здрави и устойчиви на надраскване и обелване лакове. Отличник в създаването на дълготраен маникюр е акрилният гел лак. Той отдавна не е лукс, с който красавиците да се глезят само в салона. Голям процент модерни момичета спестяват време и пари като го нанасят бързо и лесно в домашна среда. Той фиксира за месец маникюра и позволява да се вършат всякакви задължения. 

Поставянето на гел лак в домашни условия е идеално за заетите дами. Тази техника е лесна, с дълготраен времеви резултат. Гел лаковете правят ноктите здрави и лъскави. Скриват неравности и микроувреждания. Не потъмняват и не се лющят. Всеки, който счита че е креативен, може да опита. Много блогъри демонстрират в мрежата техники за нанасяне и сушене. Изборът на гланцов, матов или блестящ гел лак е въпрос на вкус и предпочитания. Прекалено гъстият лак не се разлива равномерно. Прекалено течният - не винаги има добър и наситен пигмент и иска нанасяне на повече слоеве. Ако желаете да опитате дали имате умения на маникюрист, разгледайте нашите предложения в онлайн магазин MAKEUP. Богатата палитра на сайта ще задоволи и най-претенциозния вкус за избор на оригинален и висококачествен гел лак

Топ предложения за красив маникюр с дълготраен гел лак

Гел лак за френски маникюр Peggy Sage I-GEL 2.0 French Manucure е класика в света на ноктопластиката. Отличава се с издръжливо покритие, без вредни добавки.

Гел лак за нокти OPI Gelcolor предлага суперустойчивост за дълготраен и професионален изящен резултат. 

Гел лак за нокти Moon – насладете се на атрактивен маникюр със сензационен лунен и блестящ резултат. Заздравява и добавя устойчивост. 

Гел-лак за нокти CND Shellac Power Polish защитава и укрепва. Гарантира 14 дни ненадминат маникюр, ярък цвят и ослепителен блясък. Хипоалергенен е.

Как се нанася полуперманентен гел лак?

Нанасянето на гел лак е техника, която изисква няколко последователни манипулации. Първо, ноктите трябва да са чисти и предварително оформени. След това кожичките се премахват или избутват. Вашият полуперманентен гел лак ще има по-дълъг живот, когато преди нанасяне полирате с пила и повърхността на нокътната плочка. Това се прави за максимална адхезия на лака. Нанася се основа или база. Тя служи като буфер между нокътя и химическите вещества и пигменти в гел лака. Базата се суши в лампа, след което избраният гел лак се нанася на два тънки слоя. Всеки поотделно. Завършващият елемент е топ лакът, за който може да послужи и базата. Всяко сушене в UV лампата или LED лампата е за минимум 30 секунди, спазвайте инструкциите на производителя. 

Колкото и красив да е гел лакът, той остава задълго върху ноктите и не им позволява да дишат. Това ги прави по-слаби, дехидратирани и чупливи. Между всяко нанасяне на лак, за да сте сигурни, че няма да увредите своите нокти, оставяйте по една седмица почивка. Премахването става с помощта на специален лакочистител, съдържащ ацетон. Върху всеки нокът се слага памучен тампон, навлажнен с препарат. Увива се с фолио. За 5-10 минути лакът се размеква и лесно се обелва. Ако пък разполагате с фреза, ще се отървете от стария гел лак, по-лесно и бързо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай