Маги Сидерова със зашеметяващ външен вид. Как го поддържа

Toпмоделът стана на 50

Маги Сидерова със зашеметяващ външен вид. Как го поддържа | StandartNews.com

„Хората се шокират, като им кажа на колко съм години, аз не ги крия - гордея се с тях и с начина, по който изглеждам”, каза пред “Телеграф” Маги. Отстрани погледнато изглежда, че тя е открила тайната на вечната младост. „Първото и най-важно нещо е никога да не се фиксирате във възрастта си. Аз никога не съм гледала на годините като на числа, все ми е било тази дали съм на 20, 30 или 40. Животът се случва сега, важно е да сграбчиш момента и да го живееш, а годините са само цифри. Старая се животът ми да е позитивен от към мислене и здравословен“, обяснява Маги. Харесва себе си такава, каквато е и се грижи да поддържа образа си. Разбира се, че като модел и лице от екрана суетата й е присъща. Разказва, че като модел често й се налагало да спазва определен режим на хранене или диети и винаги е била слаба. „След 40 обаче, ако искате да изглеждате добре, е важно да вкарате много спорт в живота си“, съветва тя. Според нея жените правят голямата грешка да гледат само лицето. „Всички бързат да слагат филъри, ботокси и т.н., но е важно да разберат, че тялото остарява първо и е хубаво да се погрижите за него. Ако на 20 може без спорт, на 30 е добре да го включите, а на 40 е важно да не го пропускате. Може да не сте всеки ден на фитнес, може да ходите на планина, да плувате, всеки може да избере своя начин, но е много важно, ако искате да запазите свеж външен вид, млада душа и здраво тяло“, казва още тя.

Хормони

От 10 години Маги е маниачка на фитнеса. На 40 години претърпява операция за премахване на щитовидната жлеза, именно това е нещото, което успява да я вкара в залата. „Когато ми отстраниха този така важен метаболитен орган, реших, че аз няма да съм човекът, който ще напълнее, и че няма да позволя на хормоните да имат власт над тялото. И така се запалих за спорта“, спомня си моделът. И успява. Това е времето, в което една жена е добре да си обърне такова внимание заради всички хормонални промени, които се случват в организма й.

Тежести

Споделя, че тренира минимум 4-5 пъти в залата, а тренировката й продължава около час и половина. „Аз тренирам с много тежко, така съм избрала за себе си. Правя по 50 серии, не пропускам тренировка и всеки ден сутрин мога да бъда засечена във фитнеса. Позволявам си да ги намаля лятото заради морета, но септември с нови сили тренировките ми започват още от ден едно“, разказва тя. Външният вид няма как да не е важен за Маги, защото тя е от онези момичета, които продължават да работят. Красавицата може да бъде забелязана на корици на списания, билборди и различни фотосесии, така че красивият външен вид е част от нея.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай