Маги Халваджиян призна! Големият скандал със Слави

Защо се е стигнало до влошаване на отношенията им

Маги Халваджиян призна! Големият скандал със Слави | StandartNews.com

Маги Халваджиян направи признание за отношенията си със Слави Трифонов и описа интересна ситуация.

"В момента отношенията ми със Слави Трифонов са нормални. Преди време се стигна до разрив с него заради една глупост."

Това каза продуцентът и режисьор Магърдич Халваджиян в подкаста на Владимир Памуков и Красимир Минев "Код спорт".

"Слави реши, че умишлено съм направил предаването с дуети "Великолепната шесторка през 2008 г., защото той по това време подготвяше първото си предаване извън bTV за нова телевизия - Пей с мен"

"Той ми беше разказал за това предаване. Искаше Димитър Рачков за водещ, а той пък това време водеше "Господари на ефира". Аз му казах ОК, но той пък трябва да ми даде Краси Радков. Слави ми каза, че няма как да го направи и размяната на водещи отпадна. Тогава той ми разказа идеята на предаването - известни лица да пеят с деца".

"След това от bTV ми се обадиха за благотворително шоу "Великолепната шесторка". Те бяха купили формата от някаква естонска телевизия. Попитаха ме дали мога да го направя на предаване и аз се съгласих."

"Слави реши, че съм му откраднал идеята за предаването за дуети, за да направя "Великолепната шесторка". А то не беше нищо подобно. Тогава му звънях и той не ми вдигна. Обадих се на Евгени Димитров - Маестрото, който ми каза, че Слави ми е много сърдит."

"Слави си е много мнителен по природа. Когато не вдигна на втория път, когато му звънях, тогава вече побеснях. Изтрих си телефона му от указателя ми и приключихме в следващите 12 години. Ако се бяхме чули тогава, щях да му обясня, че всичко е в неговите фантазии. Но и двамата пък сме инати", допълни Халваджиян.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай
2 Коментара
John
преди 4 седмици

Скрий се бе проскубан, кога за последно измисли нещо лично, тровиш ефира с тъпите си бози. Нали правиш халтура за да финансираш голямото кино, и какво направи със седем часа,пак боза .Слави е на светлинни години пред теб и можеш само да се учиш от него.

Откажи