Мадона уплаши света! Феновете притеснени

Какво става с външния вид на легендата

Мадона уплаши света! Феновете притеснени | StandartNews.com

Световна поп легенда отново става обект на много коментари.

Мадона е звезда в световната музикална индустрия. Нейният ярък образ и дръзко поведение винаги са привличали публиката.

В един момент обаче вниманието към нея сякаш престана да е към музиката й, а по-скоро към външния й вид.

80-те години на миналия век са времето, когато Мадона започва светлия си път в индустрията. Появата й отразяваше енергията, която певицата беше готова да сподели с публиката. Ясни черти на лицето, изразителни очи, нестандартна форма на веждите...

Визията бе допълнена от дръзка къса прическа. Предизвикателство е това, което се чете в образа на Мадона през онези години.

Следващото десетилетие бележи началото на "маратона на пластичната хирургия" на певицата. Тогава веждите й внезапно „запълзяха“ нагоре, а скулите й започнаха да изпъкват неестествено.

През 2010 г. феновете на Мадона вече започнаха да бият тревога. Просто спряха да разпознават звездата. Виновникът са популярните по това време филъри с хиалуронова киселина.

Този метод на подмладяване придава на лицето подут вид и опъва кожата. Певицата не спря дотук: тя реши да работи върху задните си части. Между фитнеса и операционната Мадона избра второто.

Сега външният вид на певицата се промени още повече. На скорошни снимки, направени от папараци в Рио де Жанейро, Мадона гледа през прозореца на стаята си.

Актрисата изглежда подута и измъчена, има торбички под очите, ъгълчетата на устните й са свити надолу. Трудно е да се разбере дали това е умора или резултат от безкрайни пластични операции не става ясно.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
6 Коментара
didier93
преди 1 седмица

Здравейте сър мадам Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем от 2000 лв. до 800 000,00 лв. при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда от него, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес. Имейл: [email protected] Имейл: [email protected]

Откажи
Пенка
преди 1 седмица

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Откажи
Ани
преди 1 седмица

Баба Мадона-дърт кукуригалник!

Откажи
screen
преди 1 седмица

А ти си най-голямата шматка на света!

Откажи
screen
преди 1 седмица

Малко е късно за тази тема! Тази тема се обсъждане миналата година! Сега обсъждат последния й концерт в Рио де Жанейро, който е бил безплатен, и е събрала над 1,6 млн. души, като това е най-посещавания концерт в нейната кариера, както и в музикалната индустрия изобщо!

Откажи
Madonna
преди 1 седмица

THE REAL QUEEN OF POP MUSIC!

Откажи