Вторник,

Любов във "Фермата" /Фото/

От: Агенция Стандарт -
1994
Любов във "Фермата" /Фото/
A
A
A

Седмици наред всички участници във „Фермата“ тръпнат в очакване кога ще се случи нещо между най-малките във формата. Двама от участниците не спираха да се гледат влюбено и да се прегръщат, но тази вечер най-накрая свалиха задръжките. Строителят Виктор и бившата стюардеса Цвети се целунаха страстно пред очите на останалите риалити герои, които озвучиха интимния момент с дюдюкания и аплодисменти, пише Woman.bg.

До романтичната сцена се стигна, след като барманът Ивайло провокира Виктор да влезе в ролята на изпечен сваляч и да покаже чувствата си към красавицата. Докато строителят се колебаеше какво точно да направи, Цвети се приближи към него и първа го целуна. Вдъхновен от смелостта й, Виктор се хвърли обратно към нея, притисна я в прегръдките си и я целува дълго и отдадено като в холивудски филм.

„Колко е чиста тази любов! Всичко е толкова истинско! Все едно и двамата са деца, които за първи път преживяват това чувство“, коментира развълнувано Лора, най-младата участничка в риалитито. Още в началото на месеца стана ясно, че виктори Цвети не са безразлични един към друг. Виктор сподели, че има приятелка, ное държи младата жена в тайна, а във Фейсбук все още се води "необвързан". 

След като влезе във "Фермата" и срещна напетата стюардеса, гайдарят не може да скрие чувствата си вече 30 дни. „Направо не издържам! Цвети е много чаровна и кокетна. Невинната й непохватност така сексапилно се вписва в стопанството“, разнежи се младият мъж, явно забравил за приятелката си. „Олеле, ти си влюбен!“, разконспирира го бизнесменът Пламен в първите дни на октомври.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com