Любо Киров се фука с къща за милион

Певецът инвестира в луксозен имот до Драгалевци

Любо Киров се фука с къща за милион | StandartNews.com

Любо Киров не слиза от устата и на медии, и на фенове, и на клюкари, но този път всички вкупом коментират не песните му или постоянната липса на жена около него, а новата му къща. Оказва се, че отличният певец, композитор, аранжор, продуцент и гуру на младоци е заработил достатъчно финикийски знаци, за да инвестира във впечатляващ имот до Драгалевци, който му струва не по малко от милион лева. Няма съмнение, че Любо печели солидно и като ментор в „Гласът на България“, и като артист, който изнася концерти в най-големите зали в държавата – последният от тях беше преди броени дни в Арена Армеец. 

Къщата на Любо отвън е боядисана в бяло, на два етажа е, а интериорите са стилни и артистични, мебелите са скъпи и по поръчка. Когато Киров е дете, семейството му обикаля квартири под наем в Плевен, където той и сестра му дори не смеят и да мечтаят за собствено лично пространство. Но родителите им, които нямат нищо общо с изкуството, пестят усилено, за да купят пиано за Любо, тъй като учителите по пеене безпогрешно му прогнозират сериозно бъдеще в музиката. 

И като ученик в Художествената гимназия в Троян, и като студент в Художествената академия в София, той дели стая в общежитие с други момчета. Някъде тогава се зарича, че рано или късно ще си построи собствен дом. 

Силен ли е имунитетът ви? Вижте как да разберете!

Всички любопитни новини са тук!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай