Любимка на Нова с тайна сватба /Фото/

Никол Станкулова показа издайническа халка на дясната си ръка

Любимка на Нова с тайна сватба /Фото/ | StandartNews.com

Никол Станкулова вече е омъжена! Хубавата синоптичка показа издайническа халка на дясната си ръка. Тя най-вероятно е подписала на тайна церемония в тесен кръг, състоящ се единствено от родители и кумове. Това се е случило преди да стане майка за втори път, твърдят източници на „Уикенд“. От снимките е видно, че годежният пръстен е елегантен и с малък диамант. Брачната халка също е цялата в нежни диамантени камъни. И двата пръстена струват десетки хиляди евро.

View this post on Instagram

A post shared by Никол Станкулова (@nstankulova)

От обкръжението на синоптичката подшушват, че тази година Никол и богаташът Теодор Минев решили най-после да станат законно семейство.  Младежът бе сред желаните родни ергени, но напористата водеща на времето по Нова телевизия успя да го омае и да го заведе пред олтара. През 2018 г. Станкулова роди малката Теа, която е кръстена на татко си.

Докато беше бременна, Никол не коментира нито веднъж факта, че очаква първото си дете и не публикува нито една снимка, на която да се вижда коремче. Тя запази в тайна и новината, че е станала майка и съобщи радостната вест едва седмица по-късно. Красавицата се върна на работа само няколко месеца след раждането и остави бебето си на грижите на детегледачка.

Работещата майка държи да е на екран и в никакъв случай не иска да бъде забравена от зрителите или далеч от телевизията за повече от 4-5 месеца. Тази година Станкулова отново забременя, но както и предишния път, не се показа с корем нито веднъж, а стилистите в Нова са били изрично предупредени да й избират широки дрехи. Красавицата слезе от екран през юли, като не спря да публикува стари и рекламни снимки в социалните мрежи.

33-годишната Никол стана майка за втори път на 24 октомври, но обяви новината на следващия ден. Тя пази всичко около децата си в тайна, защото смята, че щастието обича тишината. Връзката си с милионерския наследник Теодор също избягва да демонстрира, за да не предизвиква завист и уроки. На ръката си дори е вързала червен конец, който да я пази от „лоши очи”. За разлика от Никол, колежката й Гери Малкоданска превърна детето си в рекламно лице на бебешки пелени срещу огромен хонорар.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай