Любимата ученичка на Ламбо стана блондинка

Евелин Костова скъси и изруси косата си

Любимата ученичка на Ламбо стана блондинка | StandartNews.com

Евелин Костова – любимата ученичка на Стефан Данаилов от предпоследния му клас в НАТФИЗ, която играе във Военния театър, вече е блондинка. Младата актриса беше рамо до рамо с Мастера във финалните два филма в кариерата му – „Завръщане“ и „Правила“ и все още страда за него. Сега тя е в отпуск по майчинство, но въпреки това реши да предприеме визуална пълна промяна. Костова силно скъси дългите си кестеняви коси и заприлича на холивудската звезда Ан Хатауей от ранната й младост.  Колегата й Михаил Петров, с когото е обвързана от години, а сега го направи и щастлив баща, напълно е подкрепил метаморфозата.    

Под снимката с новата прическа Евелин написа  „2020 си прави каквото си иска, та и аз реших така“. Така Костова продължава да следва заветите на своя професор – Ламбо винаги е възпитавал студентките си, че трябва да бъдат с идеално поддържани коси, тънка талия и постоянно да усъвършенстват женствеността си.  

Публиката пък вече отдавна очаква Би Ти Ви най-после да пусне всички серии на „Съни бийч“, където Евелин Костова е в една от централните роли. Тв маниаците успяха да видят само първите епизоди и морската сага беше стопирана по неизвестни причини.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай