Любен Дилов-син се разделя с талантите

Няма да е в журито заради политическите си ангажименти

Любен Дилов-син се разделя с талантите | StandartNews.com

"Задното колело" в журито на "България търси талант" Любен Дилов-син най-вероятно се разделя с публиката на култовото шоу заради политическите си ангажименти. Дилов е депутат в 45-ото НС от парламентарната група на ГЕРБ-СДС. Преди ден премиерът Бойко Борисов го включи проектокабинета на ГЕРБ като министър на туризма. Макар че до гласуване на това правителство няма да се стигне, защото след отказите на Демократична България и "Има такъв народ" за разговори ГЕРБ най-вероятно ще върне утре или в петък мандата, ангажиментите на Дилов в НС остават.

Очаква се от 9 май, когато започват живите излъчвания на шоуто, атрактивният депутат вече да не е в журито. Изданията, които в момента се излъчват, са на запис и са направени преди Дилов да стане депутат.

"Любен Дилов няма да бъде част от журито на шоуто "България търси талант" по време на предстоящите живи концерти. Би Ти Ви взе решението с оглед на политическата обстановка в страната и възможните партийни ангажименти на г-н Дилов в периода. Скоро ще обявим кой ще го замести", потвърдиха от телевизията, съобщи Лупа.бг.

Дилов е най-пестеливият на оценки "ДА" член на журито на "България търси талант". В екипа са още Катето Евро, Ицо Хазарта и Славена Вътова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай