Louis Vuitton закри Седмицата на модата в Париж

Къщата представи "неутрален" гардероб, предназначен за силните личности

Louis Vuitton закри Седмицата на модата в Париж | StandartNews.com

"Louis Vuitton" закри Седмицата на модата в Париж с колекция, която премахва границите между мъжко и женско облекло и предлага "неутрален" гардероб, предназначен за силните личности. Заради пандемията дефилето беше организирано на две вълни в магазина "Самаритен", чието откриване след 15-годишно обновяване беше предвидено за април, но беше отложено за 2021-а. Негов собственик е концернът LVMH- Louis Vuitton Moet Hennessy.

View this post on Instagram

A post shared by Louis Vuitton (@louisvuitton) on

Широки рамене, тренчове и бомбери, костюми с панталони в бежаво или с пайети, шорти и тениски - това предлага като унисекс колекция дизайнерът Никола Гескиер, който умее да придава на класики и улично облекло неочакван вид. Най-изненадващи са обувките сабо - с високи и тънки токчета. Натрапчиви са и надписите в ярки цветове по тениски, пуловери и рокли - "Гласувай", Скачай", "Карай", пише БТА. Според Никола Гескиер те дават енергия и правят колекцията по-дръзка.

Дефилето на "Louis Vuitton" беше сред малкото на живо на Парижката седмица на модата. Другите бяха "Chanel", Dioe", "Hermes".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай