Лили: Заспивам с пъклени планове и идеи

На сутринта светът изглежда по друг начин, казва поп примата

Лили: Заспивам с пъклени планове и идеи | StandartNews.com

„Откакто крачето ми е стъпило в София, за да пея, съм заливана от обич и от омраза. Омразата ме калява. Но съм изпълнена с презрение към тези, които ме упрекват и критикуват. Кои са те, та си го позволяват?! Знам, че нито съм най-красивата, нито съм най-великата. Но те не ме познават – аз съм много по-различна от представата им за мен. Ако някой си мисли, че знае всичко за мен, много се заблуждава“, призна Лили Иванова пред Георги Любенов за БНТ. И се пошегува, че всяка вечер заспива с пъклени планове и идеи, но на сутринта се събужда и светът изглежда по-различен.

„През тези две години на кошмара, който ме отдели от моята публика, отсях житото от плявата. Прецених хората от моето обкръжение. Дадох си отговор на много въпроси – и останах много разочарована. Но аз съм се възпитала така, че да съм готовност винаги да посрещна най-лошото. Не правя трагедии от това. Нито пък градя пясъчни кули. Никога.“, разкри още голямата певица.   

Тя сподели още, че е изтъкана от дисциплина и от уважение към повечето хора. "За мен дисциплината е закон. Но съм много емоционална и това понякога ми пречи. Сега, преди трите концерта в НДК, съм на зъби и нокти. Но не мога да живея, без да давам нови неща на публиката си. Изливам пред нея цялата си душа, емоциите си - въобще всичко, каквото има у мен".           

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай