Легендарна наша певица отмени всички изяви, какво я сполетя

Добре ли е звездата

Легендарна наша певица отмени всички изяви, какво я сполетя | StandartNews.com

Янка Рупкина е претърпяла наскоро операция на жлъчката в елитна столична клиника. Именитата народна певица се чувствала добре, казаха за вестника нейни близки. Възстановявала се успешно, но засега не планирала публични изяви и пътувания, защото така я посъветвали лекарите.

"Възстановява се прекрасно за нейната възраст, но въпреки поканите за гостувания в провинцията по Коледа и Нова година ще си остане вкъщи", сподели нейна дългогодишна приятелка.

Рупкина навлезе в средата на 80-те, но младее поне с 15 години, единодушни са нейните колежки. И на тази възраст знаменитата певица се появява на вип събития със стилна прическа, елегантни рокли и обувки на висок ток. Наистина през последните няколко години гласовитката от Странджа влизаше периодично в болница, но за проблеми със сърцето. Янка не скри, че е преживяла много тежко кончината на съпруга си, с когото бяха неразделни над 60 години, и това се отрази на здравето й. Постепенно обаче певицата започна да възвръща формата си. Фактът, че сега "белите престилки" не са имали опасения как ще понесе хирургичната интервенция, говори, че здравословната й кондиция е повече от задоволителна, пише "България Днес".

За Янка Рупкина се грижела нейната снаха. Въпреки че тя е разведена със сина на певицата, двете са запазили прекрасни отношения. Жената обаче буквално се разкъсвала между Хасково, където гледала баща си, който получил инсулт преди няколко месеца, и столицата, където бе оперирана свекърва й. Самата певица почти се бе преселила в Хасково, за да се грижи за своя сват, и възнамерявала, след като се оправи напълно от операцията, отново да замине за южния град.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай