Лебед тероризира британци, чука по вратите

Никой не разбира защо птицата прави това

Лебед тероризира британци, чука по вратите | StandartNews.com

Жителите на британския град Нортхамптън са тероризирани от... лебед. От пет години той постоянно чука на вратите на местни семейства, което стана много досадно за собствениците на домакинства. Съобщава Fox News.

Някои жители казват, че птицата може непрекъснато да чука на вратата в продължение на три часа. В същото време никой не разбира защо тя прави това. „Той започва с дрънкане на пощенска кутия и след това доста силно удря с човката си по метала. Това отеква из цялата къща. (...) Не вреди, но е много досадно “, каза Стивън Лег.

Той поясни, че не храни птицата, поради което не може да обясни желанието й за почукване на вратата. Британецът също се опита да изплаши лебеда или да затвори пощенската кутия, но това не помогна. Друга местна жителка, Уенди Хауърд, отбеляза, че птицата е концентрирана върху къщи в определен блок. Според нея лебедите гладуват по време на гнездене, поради което привличат вниманието.

По-рано бе съобщено, че Ресеп Мирзан, жител на турската провинция Одрин, се сприятели с женски лебед, когото той спаси преди 37 години. Оттогава птицата живее във фермата на Мирзан и никога не го напуска.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай