Купон до първи петли в "Черно море"

Купон до първи петли в "Черно море" | StandartNews.com

Бихме с невероятна дисциплина, радва се шеф

"Черно море" действа по позната схема, след като вкара втори трофей във витрината си в рамките на три месеца. Варненци повториха изпълненията от финала за Купата на България с "Левски" в сряда вечерта, когато с 1:0 над "Лудогорец" взеха и Суперкупата. Те паркираха автобуса си пред дискотека "Час Пик" след завръщането си в Морската столица и веднага се хвърлиха в купона, който не спира там през лятото.

Това стана в около 1 часа през нощта. Макар и изморени от пътуването и мача, играчите намериха сили, за да се радват на историческото постижение до 4 часа през нощта. Треньорът Никола Спасов нареди заниманието да бъде вечерта, за да може героите да се наспят като хората. Следващият мач на "Черно море" е в понеделник срещу "Берое". "Невероятна тактическа дисциплина и много добра игра, която доведе до тази бутикова победа срещу шампиона "Лудогорец. Суперкупата донесе голяма радост на привържениците ни и всички варненци", заяви изпълнителният директор Марин Маринов.

---

"Черно море" повече искаше победата и имаше повече футболни аргументи, обяви министърът на спорта Красен Кралев, който за втори път награди варненци. "Струва ми се, че варненци трябваше да подкрепят повече отбора си. Ще се опитаме да намерим средства да помогнем първо на тимовете от "А" група да си оправят терените, да сложат осветление. За варненския стадион не мога да коментирам казуса, който общината трябва да се опита да приключи", каза още Кралев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай