Куп известни личности в конкурса Мис Сливен

Бляскавото събитие ще се проведе днес при вход свободен

Куп известни личности в конкурса Мис Сливен | StandartNews.com

Бляскавото събитие ще се проведе днес при вход свободен

Остават броени часове до най-очакваното събитие, което ще впечатли с грация и красота граждани и гости на град Сливен. Това е конкурсът „Мис Сливен“, който ще стартира утре от 19:30 часа в едноименната зала в града.

В журито на конкурса влизат топ лица като вице Мис България 2016 и Мис Интернешанъл Туризъм 2017 Рени Радева, дизайнерите Стоян Радичев и Гергана Апостолова, Уриел Боеро от винарска избра "Едоардо Миролио",  носителката на титлата за най-красива бургазлийка  "Кралица на Бургас" Михаелла Едрева и Мисис България 2018 Станислава Андреева и др.   

В ролята на водещи на бляскавото събитие ще влязат певицата Боряна Баташова и популярният бургаски журналист Красимир Калудов. За доброто настроение на гостите между отделните турове на конкурса ще се погрижат хаус вокалистката Нелита и оперният феномен Веселина Тодорова.

Очаква се единадесетте участнички да впечатлят журито с красота,  интелект и с невероятно сценично присъствие - те ще се изявят с народни носии, коктейлните роли на Киара Фешън и дизайнерските тоалети на Стоян Радичев. 

Конкурсът „Мис Сливен“ е част от националната надпревара за Мис България!

Входът за граждани и гости на града е свободен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай